top of page
IMG_0030.jpg

The Art of the brick
 

Op 24 september vindt in Brussel een unieke kunsttentoonstelling plaats: The Art Of The Brick. Er zijn meer dan 70 grandioze en fascinerende kunstwerken te zien, gemaakt met de beroemde LEGO®-steentjes. Al deze wonderen zijn het resultaat van de levendige verbeelding van de Amerikaanse kunstenaar Nathan Sawaya. Deze tentoonstelling is gericht op een breed publiek en heeft in Noord-Amerika, Australië, Azië en het Midden-Oosten al meer dan 2 miljoen bezoekers getrokken. Te ontdekken op 24 september op de Grote Markt.

Echt of fictief, de door Nathan Sawaya gecreëerde personages en voorwerpen verrassen de bezoeker en laten hem sprakeloos achter. Deze reizende tentoonstelling is een van de meest buitengewone en vernieuwende die er op dit moment bestaan. Het is voor iedereen toegankelijk en richt zich tot jong en oud. Volgens CNN is het "een van 's werelds top tien tentoonstellingen, die je niet mag missen!

IMG_0205.jpg

Gratis voor kinderen -
4 jaar

Rondleiding

praktische informatie

Vanaf 26 september 2022

Grote Markt
 

1u30

COVID

veilig

Onze tarieven

Geniet voorkeurtarieven voor groepen vanaf minstens 10 personen

Gratis voor leerkrachten die over een lerarenkaart beschikken en met een schoolgroep komen. Individueel genieten ze een korting van 2,00€/ticket aan de inkom.

10,00€

  • Scholen (kleuterscholen, lagere scholen en middelbare scholen)

  • Jeugdverenigingen

  • Kinderen (4 tot 17 jaar)

9,00€

10,00€

11€

  • Studenten

  • Senioren

10,00€

13€

  • Volwassenen

Veelgestelde vragen

bottom of page