top of page
F21_ideal_frida_inauguracio_021.jpg

FRIDA KAHLO
HET LEVEN VAN EEN ICON

Op de immersieve biografie van FRIDA KAHLO © worden geen werken van de kunstenares getoond, om specifiek te focussen op wat met immersieve technieken kan worden verwezenlijkt. We brengen de volledige biografie van de kunstenares op een vernieuwende manier tot leven aan de hand van historische foto's, originele films, digitale omgevingen, kunstinstallaties, objecten uit diverse collecties en muziek geschreven als begeleiding bij sleutelgebeurtenissen uit Frida Kahlo's leven. Op die manier laten we bezoekers kennismaken met haar ongelooflijke levensverhaal.

Digitale technologieën en driedimensionale 360º-projecties voeren je mee doorheen het leven van de Mexicaanse kunstenares Frida Kahlo ©. De nieuwste technieken veranderen je bezoek in een kleurrijke, immersieve en ronduit unieke ervaring. Ervaar een volledig nieuwe manier om je kennis te vergroten en het ongelooflijke verhaal van deze kunstenares te leren kennen.

F21_ideal_frida_inauguracio_033.jpg

Gratis voor kinderen onder de
6 jaar

Rondleiding

praktische informatie

Vanaf 17 maart 2022

Alle dagen van 10u tot 18u

Dinsdag gesloten

Hortagalerij
5, Kunstberg
1000 Brussel

1 uur

COVID

veilig

Onze tarieven

Geniet voorkeurtarieven voor groepen vanaf minstens 10 personen

Gratis voor leerkrachten die over een lerarenkaart beschikken en met een schoolgroep komen. Individueel genieten ze een korting van 2,00€/ticket aan de inkom.

9,50€

8€

  • Scholen (kleuterscholen, lagere scholen en middelbare scholen)

  • Jeugdverenigingen

  • Kinderen (4 tot 17 jaar)

11,50€

10€

  • Studenten

  • Senioren

14,50€

  • Volwassenen

11,50€

Veelgestelde vragen

bottom of page